
22-26 EYLÜL 2021
GRAND HOTEL ONTUR / ÇEŞME
Birincisini Alanya’da gerçekleştirdiğimiz hafızalara kazınan AquaJogger Break kampının ikincisi için geri sayım başladı!
Deniz ve havuzla iç içe geçecek fiziksel ve zihinsel arınmayı hedeflediğimiz AquaJogger Break 2 Grand Hotel Ontur Çeşme’de gerçekleşecek.
Kampa katılmak için daha önce AquaJogging yapmış olmanız gerekmez. Su korkunuzun olmaması yeterli.
Güne suda başlayıp günü yine suda kapattığınız, enerjinizi maksimuma taşıyan Aquajogging antrenmanları ile performansınızı başka bir boyuta taşırken lezzetli ve sağlıklı özel menü ile kamp sonunda kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir deneyime hazır olun.
Sizi bekleyen özel ürün kiti de kamp boyunca ve sonrasında size eşlik edecek.
AquaJogger Break Çeşme Kapsam ve Detaylar:
- AquaJogger Break Antrenman Programı + Otel + Ürün Kiti ( 4 gece – 5 gün alkolsüz tam pansiyon)
- Katılımcılar kendilerine ait odalarda tek ya da çift kişi olarak konaklayacaktır. (Çift kişi konaklama talebi olan kişilerin bunu ayrıca belirtmesi gerekmektedir)
- Otele HES kodunuz ile giriş yapabileceksiniz.
- Tesiste sağlık hizmeti bulunmaktadır.
- Kampa katılacak olanların doktor kontrolünden geçmesi tavsiye edilir.
- Uçak bileti temini size aittir.
- Kontenjan ayırtmak için ön ödeme gerekmektedir.
- Ön ödeme yapmış olan katılımcıların kalan bakiyeyi en geç 10 Eylül 2021 Cuma günü ödemiş olması gerekmektedir.
- Yaptığınız ön ödemeyi 10 Eylül 2021 tarihine kadar geri alabilir veya bu hakkınızı Aqua Jog Club İstanbul şubelerinde uygun üyelik modelinde kullanmak üzere aktarabilirsiniz.
KAMP KATILIM ÜCRETİ
TEK KİŞİLİK ODA | 4 GECE 5 GÜN | 3950 TL |
ÇİFT KİŞİLK ODA | 4 GECE 5 GÜN | 3650 TL |
KAMP KATILIM TALEP FORMU
AQUAJOGGER BREAK ALANYA GALERİ